Berättelsen om Kajrup

Leif Liffeman Kajrup

Kajrup communication ägs och drivs av mig, Leif Kajrup sedan januari 2006. Vill ni, får ni gärna följa mig på Twitter, Google+, Linkedin eller någon annan av de många social plattformar som finns i dag. Ni hittar mig oftast under namnet ”liffeman”. Jag arbetar huvudsakligen som strateg inom digital kommunikation, sociala medier och det jag kallar för situationsbaserad kommunikation.

Jag började min karriär i reklambyråbranschen som grafisk formgivare med brinnande intresse för datorer precis i början på 90-talet. Jag arbetade tidigt med internet och webb och har alltid haft ett stort intresse och mycket fokus på hur vårt beteende vad gäller konsumtion av information har förändrats i och med den digitala utvecklingen. Från att arbeta som formgivare, bytte jag ganska tidigt bana till en mer tvärgående roll på byrån jag arbetade på då, för att utmana de traditionella medievalen. Som “New Media Architect” kunde jag arbeta horisontellt och påverka både varumärkesstrategier och mediaval utifrån möjligheterna i de digitala kanalerna. Och ungefär likadant arbetar jag idag, men med den stora skillnaden att min roll i dag som internetstrateg är betydligt mer accepterad och har mer inflytande och trovärdighet än för bara 10 år sedan.

I dag arbetar jag med det jag älskar mest. Att utmana det traditionella och hela tiden se nya möjligheter och beteenden i sättet vi kommunicerar och i sättet vi konsumerar information. I dag sker det mesta av vår kommunikation i realtid och mobilt, vilket ställer helt andra krav på avsändaren. Samtidigt blir allt spårbart och tillgängligt, så det går inte att dölja fel och brister längre. Vi lever och verkar i en värld idag, där om vi vill lyckas, hela tiden måste vara transparenta, ärliga och göra bra saker.

Vill du ha mer koll på vad jag tycker och tänker så följ gärna Kajrup communication på följande tjänster:

 

eller följ Leif Kajrup på: