Digital kommunikation med Kajrup communication

Idag räcker det inte bara med en hemsida, din närvaro i digitala kanaler och hur du duktig du är på att kommunicera och marknadsföra dig i de digital kanalerna är idag affärskritiskt. Affären förflyttas från det analoga rummet till det digitala och det virtuella rummet. Och med det så fördelas även marknadsföringsbudgetarna om från traditionella medier till digitala medier och digital kommunikation.

Vi hjälper er med att kartlägga just era behov, vilka kanaler som finns tillgängliga och vilka som är aktuella och mest lämpade för just er. För det finns ingen poäng att vara närvarande i en kanal om inte dina kunder är det. Vi hjälper er med att konkretisera och konceptualisera helheten i er digitala närvaro så att när ni kommunicerar så har ni ett tydligt syfte och mål. Vi hjälper även till att formulera mätbara mål så att ni verkligen kan se om det ni gör spelar någon roll och om det gör skillnad.

Processen

Eftersom vi arbetar med digital kommunikation och digital strategier, så arbetar vi givetvis digitalt genom hela vår process. Val av verktyg kan dock variera, helt utifrån era behov, men exempel på verktyg vi använder är bland andra Notified, Falcon, Basecamp, Trello, G-Suite, Slack, Podio, Dropbox med flera. Har ni redan verktyg idag som ni arbetar med? Inga problem, då fortsätter vi med dem om ni hellre vill det.

Det viktiga för oss är inte vilket verktyg vi använder utan att vi kan nå vårt mål, dvs att hjälpa er och ert varumärke med en effektiv och lönsam digital närvaro.

Strategi

Vi hjälper företag och organisationer att skapa och formulera strategier för att lyckas med sin digitala närvaro. Det börjar med att förstå kunden, och att genom research och analys kartlägga såväl geografisk och demografisk som psykografisk målgruppdata. Lägg sedan till lite beteendemönster på det så börjar vi förstå var konversationerna om varumärket sker och hur ni kan bli en naturlig del av den konversationen.

Strategin ska leda till en plan för hur ni får ut det mesta av er digitala närvaro för att flytta er affär framåt och för att ni ska ta kontroll över ert varumärke.

Design

Vi designar upplevelsen på nätet så att det blir optimalt. För er och era kunder. Med UX och UI så ser vi till att er digitala närvaro blir så attraktiv och användarvänlig som möjligt. Utan att förlora något av varumärkets identitet, snarare tvärtom. Med enkelt och effektivt gränssnitt kan vi förstärka värdet av varumärket på webben.

Produktion

Tillsammans med våra samarbetspartners, så producerar vi även webbplatser. Till exempel kan vi tillsammans med WP_Byrån producera nästan vad som helst i WordPress. Och vi har både erfarenhet av, och samarbetspartners till de flesta kända plattformar så som Drupal, SiteCore, SharePoint, Lemoon, Dynamic Web, Incentive med flera. Det viktigaste för oss är inte vilken plattform som skall användas (även om WordPress ändå är favoriten), utan att andra faktorer faktiskt får styra, som t.ex syfte, mål, budget, resurser osv. Plattformen är endast ett verktyg som skall hjälpa er att nå ert mål och syfte. Oavsett vad ni väljer så kan vi hjälpa er och sätta ihop en arbetsgrupp helt och hållet anpassad efter ert behov.

Vill du veta mer om vårt digitala erbjudande?