Så här kontaktar ni mig

Vill du veta mer om digital kommunikation, sociala medier eller situationsbaserad kommunikation? Eller är du nyfiken på vem jag, Leif Kajrup, egentligen är? Eller vill du anlita mig som strateg eller föreläsare? Fyll i formuläret eller ring mig på 0709-13 61 72.

  • Vad heter du? Förnamn och efternamn.
  • Din e-post adress. Måste fyllas i annars kan jag inte svara er.
  • Skriv in ditt telefonnummer om du vill att jag ska ringa dig hellre än att skicka epost.
  • Var jobbar du någonstans. Frivilligt att fylla i.
  • Skriv en liten mening eller två om varför du vill komma i kontakt med mig. Blir liksom lättare för mig att förbereda när jag svarar.

Vill du skicka något med traditionell post så går det också utmärkt. Skicka då till:
Kajrup communication AB
Klörupsvägen 144
231 56 Trelleborg