Borta bra, men hemma bäst – nu kan du anlita Leif Kajrup igen!

Från och med den 23 september är jag, Leif Kajrup, återigen i full gång med Kajrup communication. Efter att under en period provat på hur det känns att sitta på ”andra sidan”, först som Marknadschef på Notified i Malmö och nu, fram till den 20:e september, på Connectitude AB så kommer jag tillbaka igen till konsultrollen, en roll som är saknad.

Det har varit en lärorik period där jag har fått testa på att fokusera på ett (1) varumärke åt gången, och det är ju en lite ovan situation, då jag normalt sett är van att hantera flera varumärken på en och samma gång. Jag har också fått känna på att ta ett helhetsansvar, inte bara för enskilda projekt, utan för hela marknadsföringsstrategin från analys till genomförande i alla kanaler. Jag har fått känna på att vara köpare av tjänster som jag normalt sett har varit den som erbjudit, jag har fått bredda mitt kompetensområde då jag inte bara arbetat med digital marknadsföring utan även med PR och Event, och där är jag oerhört tacksam för min erfarenhet av att under nästan 10 år har drivit Social Media Com Skåne*, med event en gång i månaden.

Jag tackar både Notified, och Connectitude för att ni gav mig förtroendet att arbeta med era varumärken och önskar er all lycka till i framtiden. Men nu är det nya tider igen och tillbaka till konsultrollen där jag erbjuder mina tjänster inom främst digital marknadsföring.

Behöver ni någon som kan hjälpa er att ta fram en digital marknadsföringsstrategi, en inspirerande föreläsare eller moderator till era event/kick-off som kan prata med digital kommunikation och sociala medier, en process-/workshopledare som kan hjälpa er konkretisera, realisera och implementera er digitala marknadsföringsstrategi, ett bollplank eller mentor som ni kan hålla i handen när ni behöver stöd med er digitala närvaro.

Tveka inte att höra av er! Kontakta mig så bokar vi en tid där jag gärna berättar mer.

*Är du intresserad av att mera om Social Media Com Skåne, så finns det tankar och planer på att återigen köra igång igen, men eventuellt i ett lite annorlunda format. Vill du veta mer, eller är intresserad av bidra, så hör gärna av dig till mig. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *