Det här gör Kajrup communication

Vi erbjuder strategi, rådgivning och inspiration inom marknadsföring, digital kommunikation och sociala medier. Vi erbjuder även tjänsten ”Marknadschef som tjänst” där ni kan hyra en Marknadschef under tidsbegränsad period eller projekt utan att behöva anställa.

Strategi och rådgivning som får er på rätt väg

Vi hjälper företag och organisationer att skapa och formulera strategier för att lyckas med sin marknadsföring. Det börjar oftast med att förstå kunden, och genom research och analys kartlägga såväl geografisk och demografisk som psykografisk målgruppsdata. Lägg sedan till lite beteendemönster på det så börjar vi förstå var och hur konversationerna om varumärket sker, och hur ni kan bli en naturlig del av den konversationen. Strategin ska leda till en plan för hur ni får ut det mesta av er marknadsföring för att driva er affär framåt och för att ni ska ha kontroll över ert varumärke.

Inspiration genom föreläsning och workshop

Leif föreläser gärna och ofta om digital marknadsföring och sociala medier och har genom åren blivit en uppskattad föreläsare. Föreläsningarna är mestadels åt det mer inspirerande hållet där det blandas fakta med konkreta exempel. Leif är även, efter att ha arrangerat Social Media Com i över 16 år, en van moderator/facilitator samt en erfaren och uppskattad workshopledare.