Det här är vad vi gör på Kajrup communication

Vi arbetar antingen själva (Leif Kajrup) eller i samarbete med andra konsulter eller byråer beroende på uppdraget. T.ex samarbetar vi idag mestadels med Blå Vision, en passionerad kommunikationsbyrå i Malmö med fokus på mat, dryck och måltider. Men vi har även under åren samarbetat med ett flertal andra kommunikationsbyråer som The Frank Family, TukTuk & Co, Magic Move, The Concept Factory, W Communication Agency med flera. Leif Kajrup har med sina 25 år av erfarenhet från reklam- och kommunikationsbranschen byggt upp ett nätverk med kontakter inom i princip allt som kan tänkas behövas i ett projekt. Från organisationskonsulter och beteendevetare till programmerare och systemarkitekter.

Inspiration genom föreläsning och workshop

Leif föreläser gärna och ofta om digital kommunikation och sociala medier och har genom åren blivit en uppskattad föreläsare. Föreläsningar är mestadels åt det mer inspirerande hållet där det blandas fakta med konkreta exempel. Leif är även, efter att ha arrangerat Social Media Com i snart 10 år, en van moderator/facilitator samt en erfaren och uppskattad workshopledare.

Lyckad digitala närvaro

Vi hjälper företag och organisationer att skapa och formulera strategier för att lyckas med sin digitala närvaro. Det börjar oftast med att förstå kunden, och genom research och analys kartlägga såväl geografisk och demografisk som psykografisk målgruppdata. Lägg sedan till lite beteendemönster på det så börjar vi förstå var konversationerna om varumärket sker, och hur ni kan bli en naturlig del av den konversationen. Strategin ska leda till en plan för hur ni får ut det mesta av er digitala närvaro för att flytta er affär framåt och för att ni ska ta kontroll över ert varumärke.

Sociala medier

En stor del av den digitala närvaron handlar om att vara närvarande i sociala medier. Att vara en naturlig del i den konversation som pågår just nu om och med vårt varumärke. Vi hjälper er att fokusera på rätt social plattform utifrån era resurser, behov och målgrupp.