Boka en föreläsning och bli inspirerad av Leif Kajrup

Vill du anlita Leif för en föreläsning, eller skicka en förfrågan?

Leif erbjuder ett antal föreläsningar till företag och organisationer som vill få en liten vitamininjektion för att komma igång med sitt arbete med sociala medier och/eller digitala strategier. Här finns föreläsningar för dig som bara vill få inspiration och få en aha-upplevelse till dig som vill ha konkreta tips i hur man bygger kampanjer till insikter om digitalt ledarskap. Samtliga föreläsningar anpassas givetvis till just er situation och era behov och önskemål.

Den absolut populäraste och mest uppskattade föreläsningen är inspirationsföreläsningen om sociala medier och digital kommunikation.

Föreläsning om sociala medier och digital kommunikation

Detta är en föreläsning om hur har den digitala (r)evolutionen har påverkat vårt beteende. Och hur det påverkar det vårt sätt att kommunicera.

Var med på en inspirerande resa när Leif berättar om vårt förändrade beteende och hur vi ska kunna lära oss och använda det mer effektivt. Detta är en fartfylld och inspirerande föreläsning som varvar fakta med trendspaning och lärdomar från digitala kommunikationsprojekt. Under 2-4 timmar pratas det bland annat om följande:

  • Vad är sociala medier? Förklarar begreppet och vad det kommer ifrån.
  • Den digitala transformationen – hur har den gått till och var står vi nu.
  • Statistik och bra att veta om de tjänster som är heta just nu.
  • Trendspaning – vad är på gång och hur kommer det att påverka oss?
  • Exempel, bra som dåliga
  • Att tänka på när man ska ta fram en strategi för sociala medier och/eller digital marknadsföring (även om vi idag snarare ska se närvaron i sociala medier och den digitala strategin som en naturlig del i den övergripande marknadsföringsstrategin)

Dessa föreläsningar är oftast väldigt uppskattade och en bidragande orsak kan mycket väl vara delaktigheten med åhörarna, där frågor och kommentarer från åskådarna blandas med berättelser och fakta från Leif Kajrup.

Boka föreläsning

Vill du veta mer, begära en offert, eller boka en föreläsning, hör av dig genom att fylla i nedanstående formulär så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

*” anger obligatoriska fält

Namn*
Namnet på den som skickar denna förfrågan.
E-post*
Din e-postadress så jag kan bekräfta förfrågan och ta kontakt för fler detaljer.
Det företag som vill boka föreläsningen.
Var skall föreläsningen hållas?
MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
Förslag på datum som ni vill boka föreläsning på. Har ni fler alternativ så ange det i meddelandefältet.
Föreläsning
Välj vilken typ av föreläsning du är intresserad av. Samtliga föreläsningar är normalt sätt ca 2-4 timmar med utrymme för frågor och diskussioner, men kan anpassas vid behov.
Är det något mer som vi bör veta, så skriv gärna det här.