Efter sommaren kommer hösten. Äntligen!

SSWC 2012

Det har varit en lång och skön sommar. I alla fall för mig (Leif Kajrup) och Kajrup communication. Vilket har varit nyttigt. Jag har fått tid att reflektera över både min egen verksamhet och hur branschen ser ut. Det har fått mig att komma till insikt på ett par saker.

1. Jag är en nörd

Jag hade förmånen att åka iväg på Sweden Social Web Camp för tredje året. Har bara missat ett år. Det gör mig förmodligen till en nörd i mångas ögon. Mer om just det kan man läsa om i mitt inlägg på Reklam2-bloggen inför resan till SSWC 2010.

På SSWC samlades i år 460 i mina ögon extremt smarta människor som alla på ett eller annat sätt arbetar med den sociala webben, nationellt som internationellt. Deltagare som den enskilda konsulten till Google. Vilket spännande gäng det var. Och vill man veta mer om just SSWC, och vilken skillnad det egentligen gör så kan jag rekommendera att gå på Social Media Club Skåne lunchen på Media Evolution City i Malmö fredagen den 31:e augusti. Mer information finns på Social Media Club Skånes hemsida och facebooksida.

2. Jag kan faktiskt väldigt mycket

Det andra som slagit mig under sommaren är att jag kan faktiskt en hel del, faktiskt mer än vad jag själv vet och tror. Efter SSWC och nu i dagarna The Conference slog det mig att allt jag hört mer eller mindre är saker som jag redan vet och har erfarenhet av. Och det måste jag lära mig att utnyttja. Jag lärde mig av invigningstalaren på The Conference, Ben Hammersley att vara stolt och stå för vad man kan. Och det gör jag nu. Så det så.

3. Framtiden

Mitt och Kajrup communications erbjudande kommer i höst att förfinas och förädlas. För att ge en liten hint så kan jag i nuläget bara säga 2 ord: ”Situationsbaserad kommunikation” – Det kommer att bli mitt nya svarta.

Håll koll! Mer kommer!

/Leif Kajrup, mannen som driver bl.a. Kajrup communication


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *