Andra uppdrag

Förutom Kajrup communication driver jag ett antal sidoprojekt.

Social Media Club Skåne

Hösten 2008 arrangerade jag den första Social Media Club Skåne lunchen i Malmö. Ett koncept som först startades i San Fransico 2006 som en non-profit organisation av Chris Heuer och Kristie Wells. Året efter (2007) drog Annika Lidne igång i Stockholm, och jag i Skåne året efter det. Idag finns Social Media Club representerat i 52 länder, +320 regioner och har över 300 000 medlemmar. Social Media Club Skåne träffas minst en gång i månaden i Malmö och/eller Helsingborg och varje gång har vi ett ämne och en gästföreläsare. Mottot är ”if you get, share it” och det är just vad det handlar om, att dela med sig av kunskap, tankar och idéer om sociala medier.

Läs mer om Social Media Club Skåne här.

Social Media Club

Reklam 2

Jag började blogga hösten 2007 och startade då “Reklam2punkt0”, som sedan ändrade namn till det lite enklare att kommunicera: “Reklam2”. Det är en blogg som handlar om nästa generation reklam och marknadsföring. Ofta har det varit kritiska inlägg till reklambranschen om hur svårt det har varit för byråerna att hänga med i (r)evolutionen i och med sociala mediers intåg. Bloggandet har blivit mindre och mindre med tiden, även om tankarna och funderingarna fortfarande finns där. Men den lever och är fortfarande i allra högsta grad aktuell.

Läs mer om Reklam2 här.

Reklam2

Social Media Coach

Jag arbetar också som strateg och coach för Social Media Coach Sverige. Jag föreläser, tar fram strategier och policier och coach’ar företag och organisationer i hur man använder sociala medier i den dagliga verksamheten genom hela organisationen. Det kan vara dels HR, IT men framför allt marknad och kommunikation. Social Media Coach är ett gemensamt enkelt bolag med Kajrup communication och InfoMediaTech, ett utbildningsföretag för grafisk industri och kommunikation.

Läs mer om Social Media Coach här (extern sida).

Social Media Coach