Förlåt för stöket, jag bygger om…

Jag blev inspirerad av Jardenberg och Mindpark, så även jag passar på att bygga om den här sidan lite. Jag uppdaterar till WordPress 3.0, just nu i beta 1. Förvånansvärt stabil för att vara en tidig beta, faktiskt.

För er som inte vet om det så arbetar jag numera även för The Concept Factory, en mycket trevlig kommunikationsbyrå i Malmö där jag trivs utomordentligt bra. Parallellt så arbetar jag fortfarande med Kajrup communication där jag erbjuder föreläsningar, arrangerar seminarium och utbildar i sociala medier och den nya generationen reklam och marknadsföring.

I och med att merparten av min tid nu tillbringas hos The Concept Factory, tänkte jag faktiskt bygga om lite här, så ha överseende om saker ting flyttar på sig lite då och då, eller om något försvinner emellanåt. Det är bara jag som håller på.