Gott betyg från Sundsgymnasiet

Jag var och föreläste för Sundsgymnasiet i förra veckan genom Transfer Syd. Jag är alltid lite extra nervös när jag föreläser för skolor. Mycket för att det just nu är så länge sedan jag själv gick i skolan och att jag har mina egna minnen och erfarenheter av vad skoltiden innebar för mig. Skolan idag, är långt ifrån den skola som den var när jag gick där.

Men jag är också nervös för mycket av det jag pratar om vad gäller beteenden i sociala medier och den digitala arenan bygger på hur ungdomarna använder kanalerna och just deras beteende. Jag har samlat på mig de här uppgifterna genom rapporter, undersökningar och egna erfarenheter men att stå framför ett helt gäng ungdomar och påstå att de använder något på visst sätt är faktiskt lite läskigt. Framför allt för tänk om de, som faktiskt sitter där och lyssnar på mig som påstår att de gör på ett visst sätt, faktiskt inte gör så.

Men det gick bra. Mycket bra till och med. Fick precis ta del av utvärderingen där jag fick betyget 9,6 av 10. Det är min själ inte illa.

83% tyckte framförande var ”Mycket bra”, 89% tyckte innehållet var ”Mycket bra” och 97% tyckte att föreläsarens kompetens var ”Mycket bra”.

Det får man vara nöjd med, tycker jag. Och tack till Transfer Syd och Sundsgymnasiet för att jag fick prata sociala medier med er.

Vill de se presentationen så finns den att se här via SlideShare.

[slideshare id=27444319&doc=socialamedierimarknadsforingen-131022051202-phpapp02]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *