Introduktion till Sociala Medier för Malmö Stad

Malmö Stad och Kajrup communication har inlett ett samarbete där vi erbjuder föreläsningar om sociala medier för Malmö Stads förvaltningar. Hur själva samarbetet kom till, är i sig ett lysande exempel på kraften i sociala medier.

Jag blev tidigt i våras kontaktad av Serviceförvaltningen i Malmö som undrade om jag ville komma till dem på ett frukostmöte och föreläsa om sociala medier. Absolut tänkte jag, och så bokade vi det. Eftersom jag är som jag är, så twittrade jag givetvis om det och när jag väl var där, så checkade jag in via Gowalla och Foursquare och berättade vad jag gjorde. Detta såg Klas Andersson (PR och media ansvarig på Malmö stad, kommunikationsavdelningen) och vips så hade vi skapat en kontakt. Vi träffades och kom överens om en lösning där jag (Kajrup communication) kommer och föreläser om sociala medier för de förvaltningar som vill. Så om du arbetar på en förvaltning eller på ett stadsdelskontor och vill veta mer om sociala medier, kontakta gärna mig (eller Klas Andersson) så berättar jag mer.

P.S. Tack vare samarbetet var jag i dag och föreläste i Oxie. Tack Bitte för att du ringde och bjöd in mig.