Jobba hemma med LEDA today

T as in teaching Tech

Tisdagen den 5/5 fram till klockan fem så är det jobba hemma dagen. Jobba hemma dagen är ursprungligen ett initiativ av Microsoft som en del av deras satsning ”Det Nya Arbetslivet”. Men i år har man lämnat över stafettpinnen till Tankesmedjan Fores, fast man är fortfarande med som samarbetspartner dock.

Vi i LEDA today var med förra året och arrangerade ett framgångsrikt seminarium på Starbucks i Malmö, och i år kör vi en favorit i repris. Vi kommer att köra ett event i år igen, på Starbucks med start kl. 13.30 fram till kl. 17.00. Förra året pratade vi en hel del om ledarskap och kommunikation/sociala medier, men i år kommer vi prata mer om HR och rekrytering. Eventet är kostnadsfritt, så passa på och anmäl er redan nu eftersom vi har begränsat antal platser.

LEDA today är ett nätverk som startades av Cathrin Frisemo (CreativtFri)  med syfte att förbättra dagens ledarskap i det digitaliserade arbetslivet. Det gör vi med bland annat med hjälp av kunskapsspridning och med olika event, där jobba hemma dagen är ett av dessa event. Jag (Leif Kajrup) har varit med i LEDA nätverket sedan starten och där ingår även Stefan Hult (Stratiteq), Annika Sörensen (AskDrAnnika), Anette Sandström (FNDMNT)  och Anna Numell (ICU inspiration).

Så se till att boka din plats på Starbucks i Malmö och LEDA today’s event redan idag.

Bilden här ovan är hämtad på Flickr och är tagen av Kristina Alexanderson

Detta är även ett inlägg i Blogg100 utmaningen


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *