Leif Kajrup, Mentor för Health2B

I dag har jag varit i Lund och pratat för startups på Health2B. Jag har pratat och visat under en hel förmiddag om hur Facebook Ads Manager fungerar och vad man skall/bör tänka på. Det är inte första gången jag varit och pratat hos Health2B då jag varit med i princip sedan starten som mentor. Och just nu är man inne på omgång 3 av startups som under en tremånaders period skall ges alla tänkbara möjligheter och förutsättningar för att komma igång och komma ut på marknaden med sina idéer, produkter och tjänster inom Connected Health. Det är ett vasst gäng som ligger bakom och ett riktigt vasst gäng med mentorer också så de har allra bästa förutsättning att lyckas och komma igång.

Mitt bidrag är att försöka hjälpa och guida dessa startups i den digitala djungeln, och ge den stöd, verktyg och råd i vad de ska tänka på, och hur de ska agera när de ger sig ut på den digitala arenan och ska försöka marknadsföra sig. Och om man bara så är en liten, liten del i något av dessa företags framtida framgång så är mitt uppdrag slutfört och jag kan vara nöjd. Och visst håller man tummarna, för det har varit extremt intressanta produkter och tjänster man fått lov att ta del av, och många av dem förtjänar verkligen succé och framgång.

Men det får framtiden utvisa, och tack Stefan för du låter mig få vara med på resan.