Mycket – därför lite

Det är mycket nu. Vet att uttrycket kan kännas lite kliché men det är precis så det är, vilket gör att mitt skrivande i bloggar, och mikrobloggar har blivit lidande. Det som har tagit mycket tid, och som kommer att fortsätta att ta mycket tid, är givetvis mitt arbete med The Concept Factory framför allt. Många intressanta och kul projekt där bl.a kampanjsajten Min favorit för Dogman har varit ett av guldkornen att jobba med. Och det är mycket liknande projekt på gång.

Jag fick också den stora äran och glädjen att få vara med i Thomas Mårtenssons “dreamteam” tillsammans med Lars Krantz och Johan Stenström där vi jobbade tillsammans i 3 dagar med att bygga upp Bondeliv.se från grunden igen. Mer om det går att läsa på Mamilldos blogg. Enormt stor cred till Thomas som vågade och ville ta över sajten sedan Lantmännen meddelade att den skulle läggas ner. Bra jobbat!

Jag har ändå hunnit med att föreläsa en del under tiden ändå. Bland annat så fick jag nöjet att föreläsa för Malmö Stad och Gatukontorets informatörer. Extra kul är det när man får höra deras omdöme, framför allt när en av dem säger:

“Bästa föreläsaren inom sociala medier jag hört, och jag har ändå hört ett tiotal!”

Och på min fråga om jag får lov att använda det som citat min hemsida så får man svaret:

“Det kan han gott ha, han var guld på att föreläsa!”

Det är sådant som värmer och som gör det här med att föreläsa så otroligt kul och givande även för mig. För det är ju det jag vill – få känna att man berör och inspirerar.

Hoppas på repris på nästa föreläsning som kommer att äga rum nästa vecka på NyföretagarCentrum i Kristianstad.

I nästa vecka kommer jag även att dra igång årets första Social Media Club Skåne lunch. Torsdagen den 27/1 kl. 11.30 samlas vi i Auditoriet på Minc i Malmö. Alla som vill får komma och det är gratis (fast nu får betala för er egen lunch). Ämnet kommer att vara: Är sociala medier ett hot mot mänskligheten? Hoppas vi ses då. Anmäl er gärna på facebooksidan eller lämna en kommentar här om ni kommer.

och som sagt, mycket mer på gång…