Jag har fixat och donat med min hemsida

Nu har jag stökat färdigt för den här gången. Jag inser att man kan hålla på i alla evighet men någon gång får det räcka. Jag har fräschat upp sidan lite, hoppas att ni också uppskattar det. Tyckte att det var dags att sätta lite färg på sidan som varit ganska färglös under en längre period.

Här kommer jag att rapportera om våra Social Media Club Skåne luncher framöver. Mer om det kan du läsa här, och vill du läsa om några av de luncher vi haft kan du göra det här. Den officiella sidan ligger på Facebook, och den hittar du på www.facebook.com/smcskane.

Mitt nästa projekt, när jag får tid över, blir att även fräscha upp och ta tag i på riktigt min blogg Reklam2. Jag har haft för lite tid för att driva den under de senaste månaderna, men det ska jag försöka ändra på, för den vill jag verkligen prioritera. Så håll utkik framöver.